Tasker i kernelæder

Gå på opdagelse i det store udvalg af eksklusive og stilrene kernelædertasker til enhver smag og lejlighed. Alle tasker laves i hånden med største respekt for håndværket, og sys med dobbelt tråd i vokset hør, hvilket giver en enorm holdbarhed og levetid. Taskerne kommer med mange flotte og gennemarbejdede detaljer, og fås i flere farver og størrelser.

Kernelæder som materiale

Kernelæder er kendetegnet ved kun at være garvet, og ikke efterfølgende overfladebehandlet og indfarvet. Kernelæder er robust med en enorm slidstyrke og holdbarhed, hvilket gør materialet til det oplagte valg til tasker. Uanset hvor ofte eller til hvilket formål du bruger en taske i kernelæder, vil tasken kunne holde i mange år uden nævneværdig slidtage.

Kernelæder har desuden den fordel, at læderet med tiden opbygger en smuk og naturlig patina, der giver et levende nuancespil og  som samtidig giver tasken et unikt præg. Med tiden vil læderet også – med ordentlig pleje – blive blødt og smidigt, hvilket øger taskens komfort.

Derudover er kernelæder et bæredygtigt alternativ til andre materialer som f.eks. syntetisk stof, som ofte efterlader et stort miljø- og klimaaftryk ved produktion, og som på grund af dårlig kvalitet som regel har en kortere levetid.

En taske er kernelæder er derfor det oplagte valg hvis du vil have en holdbar og smuk taske, der kan holde hele livet.

Sådan passer du på din taske af kernelæder

For at sikre, at din lædertaske forbliver i sin bedste stand, er det vigtigt at du løbende vedligeholder kernelæderet.

For det første er det vigtigt at skåne tasken mod fugt og vand – selvom kernelæder har en vis vandafvisende egenskab, anbefales det at tasken ikke udsættes for direkte vand eller kraftig regn. Er uheldet ude, kan du forsigtig tørre tasken med en våd klud og langsomt lufttørre tasken. Husk at placere tasken væk fra direkte varmekilder.

Hold tasken ren ved at bruge en blød fnugfri klud eller en læderbørste, eller brug en let fugtet klud til mere gensidig snavs eller pletter. Ved opbevaring anbefales det at tasken ikke placeres i direkte sollys eller i nærheden af varmekilder, da læderet enten kan blive falmet eller tørt.

For at bevare læderets naturlige fugtighed og forhindre det i at blive tørt og sprødt, anbefales at bruge en læderbalsam eller læderfedt med jævne mellemrum. Påfør et tyndt lag på hele tasken og gnid det forsigtigt ind med cirkulære bevægelser. Lad balsamen trænge ind i læderet i nogle minutter og tør derefter overskydende balsam af med en ren klud.