Ekslusive og stilrene messenger bags

En messenger bag er både et klassisk stilikon og en slidstærk og rummelig taske med et hav af funktioner og anvendelsesmuligheder. Messengertaskerne er håndsyede i naturligt kernelæder med mange smukke og gennemarbejdede detaljer, og er skabt med den største respekt for de klassiske håndværkstraditioner. Designet er stilrent og enkelt, hvilket giver dig en taske der kan bruges i alle sammenhænge og gennem hele livet.

Komfort og funktion kombineret

Messenger tasker har en lang historie, og er blevet brugt af bude helt tilbage til oldtiden. En messenger taske betegnes ved at have en justerbare strop som tages over skulderen, så selve tasken hviler på brugerens ryg, lænd eller side. På den måde kan man åbne tasken ved at hive tasken ind foran sig, samtidig med at taskens vægt fordeler sig over ryg og skuldre.

En messenger taske er på denne måde en funktionel og justerbar taske, der har et hav af anvendelsesmuligheder, og som samtidig giver brugeren god komfort.

Messenger bags i kernelæder

Din messenger taske fra Solon Handmade er altid produceret i kernelæder af højeste kvalitet, og er forarbejdet med respekt for gamle håndværkertraditioner. Kernelæderets naturlige egenskaber gør materialet til det oplagte valg, når du både vi have en taske der kan holde til tidens tand, og som samtidig er smuk og stilren:

Først og fremmest er kernelæder kendt for sin holdbarhed og langvarige levetid. Messenger tasker fra Solon er derfor yderst robuste, og kan klare slid og brug i mange år. Kernelæder er desuden vandafvisnede, hvilket gør at tasken indhold altid er sikret uanset vind og vejr.

Samtidig bliver messenger tasken smukkere og mere komfortabel med årene, da læderet får et naturligt og unikt patina med tiden, samtidig med at læderet bliver mere blødt og smidigt.

En messenger taske med holdning

Solon Handmade ønsker med sine produkter at skabe bæredygtige og klimavenlige alternativer til vores forbrugerkultur.

Særligt mode- og tøjbranchen er storforbrugere af syntestiske stoffer og materialer, som kræver store mængder kemikalier i produktionen, og som efterlader store aftryk på miljø og klima.

Med Solons messenger tasker i kernelæder får man et livstidsprodukt i naturlige og nedbrydelige materialer, det er designet og syet til at holde gennem hele livet. På den måde er taskerne også et opgør med tasker og accessories, hvor dårlig kvalitet og design efter sidste mode er med til at skabe produkter med kort levetid.

En Messengertaske fra Solon er derfor det oplagte valg, hvis du både går op i design, kvalitet og bæredygtighed.